Continurooster schooljaar 2018-2019
Komend schooljaar gaat Liereland starten met een continurooster.
Wat houdt dit in voor u en uw kind(eren)?
De grootste verandering is de tijden van de school: 08.30 – 14.00 uur elke schooldag.Hoe ziet de dag eruit op Liereland tijdens een continurooster?
  •   De deur van de school gaat om 08.25 uur open. U mag zoals u gewend bent uw kind(eren) naar de klas brengen.
  •   De lessen starten om 08.30 uur.
  •   De groep gaat aan de slag zoals ze gewend zijn en tussen 10.00 uur en 10.30 uur wordt er
    gepauzeerd met een kleine snack (fruit, i.i.g. op de twee fruitdagen, dinsdag en donderdag) en
    wat drinken.
  •   Daarna spelen ze even lekker buiten.
- De kleuters bewegen in de ochtend ongeveer een uur buiten of binnen.
 Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt er een kwartier in de klas met z’n allen een broodje gegeten.
- Er zijn, binnen de school, bij het eten twee vrijwilligers aanwezig, ter ondersteuning van de leerkrachten.
  •   Daarna gaan de kinderen 15 minuten buiten spelen.
    • -  Er spelen drie groepen tegelijk buiten, zodat het niet te vol wordt op het plein, de
      kleuters spelen apart buiten.
    • -  In ieder geval tot de herfstvakantie eten en spelen wij buiten onder leiding van de
      leerkrachten. Voor de herfstvakantie evalueren de leerkrachten dit. Mocht het toch te zwaar zijn om pas na 14.00 uur pauze te krijgen, dan zal het eten met de kinderen en/of het buiten spelen onder leiding van vrijwilligers plaatsvinden. Hier krijgt u voor de herfstvakantie bericht over.
  •   Na de lunch hervatten wij de lessen weer tot 14.00 uur. Daarna mag u uw kind(eren) weer ophalen.
Meer informatie zie onze school kopje continurooster of Digiduif.